☎️  +36-20-487-5543

📍 1071 Budapest, Peterdy utca 39.

Szolgáltatások

Weboldalkészítés

Senkit nem érdekel, mikor alapítottad a céged. Nem szabad, hogy a weboldalad rólad szóljon. A weboldalaink célja, hogy céged termékeit, szolgáltatásait úgy mutassa, be, hogy az érdeklődők előtt elkerülhetetlen legyen a vásárlás. A profi weboldal nem más, mint egy értékesítési tölcsér, ami a potenciális ügyfelekről szól.

Google analitika

A google analitikának köszönhetően olyan adatokat tudunk meg weboldalad látogatóiról, melyek elengedhetetlenek a sikeres marketinghez. Milyen linkről érkeztek? Hányan vásároltak a látogatók közül? Mi jellemzi a weboldaladra látogató embereket? Ezeknek az adatoknak köszönhetően 100%-ban megismerhetet a célközönséged.

Keresőoptimalizálás

A keresőoptimalizálás abban segít, hogy a potenciális vásárlóid minél egyszerűbben találjanak rá a weboldaladra. Tudtad? Másodpercenként 40.000 ember keres rá valamire a Googleben. A keresők 80%-a az első 5 link egyikére megy rá. A sikerhez elengedhetetlen, hogy odafigyeljünk a hirdetések mellett az organikus forgalomra.

Google hirdetések

A Google hirdetések olyan lehetőségeket biztosítanak számunkra, hogy kihasználjuk az internetes reklámok előnyeit. A Google hirdetések többféle előnyt biztosítanak, mint a hirdetések célzása  (kulcsszavak, lokáció, kor, nem, nyelv, megjelenítési eszköz stb.), költségek felügyelete, illetve a hirdetések sikerességének mérése.

Email marketing

Ügyfeleiddel folyamatosan kapcsolatban kell lenned. Te is biztos mindig figyelmen kívül hagyod a marketing kommunikációval túlzsúfolt emaileket. Nálunk ilyen nem fordulhat elő. Az általunk kiküldött emailek olyan stratégiával rendelkeznek, hogy az olvasók többsége teljesíti azt a cselekvést, amely az adott email célja volt.

Facebook hirdetések

“A Facebook hirdetések nem működnek” – mondják sokan. A megfelelő termék, célközönség, szöveg, videó, konvertáló weboldal nélkül soha nem is működött!  Talán egy hasonlattal lehet a legjobban elmagyarázni. A Facebook hirdetés olyan, mint egy csőretöltött fegyver, képzett lövész nélkül. A képzett lövészek ebben az esetben mi vagyunk.

Tartalomgyártás

Céged megjelenítésével a terméked minőségét mutatod meg vásárlóidnak. Egy marketing kommunikációval túlterhelt világban profi megjelenés hiányában nem leszel elég érdekes potenciális ügyfeleid szemében. Fontos, hogy olyan arculattal rendelkezzen a céged, ami egyetlen dolgot mutat az embereknek. Azt, hogy ez egy profi cég!

Szövegírás

Mára már kitalálták azt a stratégiát, hogyan lehet a leghatékonyabban szövegben eladni.  A jó szöveg az AIDA módszer profi kihasználását jelenti (Attetnion – Megszerezni a figyelmet, Interest – Felkelteni az érdeklődést, Desire – Felébreszteni a vágyat, Action – Cselekedetre ösztönözni a potenciális ügyfélt, hogy tényleges ügyfél legyen). Megírjuk!

Reklámfotózás

Talán ezt nem is kell magyarázni. Egyszerűen ez minden vállalkozásnak elkerülhetetlen feladata, ha profi megjelenést szeretne mutatni a közönségének. A reklámfotózásokat Rádli Bence, csapatunk ötödik tagja végzi, aki a Playersroom, Dorko, Sportfactory és még rengeteg más cég reklámfotózásait végzi.

Reklámfilm készítés

A videókat sokkal szívesebben nézik meg az emberek mint a képeket. Ráadásul a weboldaladnak is jobb, ha minél több ideig rajta vannak az emberek, mivel így a Googleben egyszerűbben leszel megtalálható. A reklámfilmeket szintén Rádli Bence készíti, aki a Playersroom, Dorko, Sportfactory és még rengeteg más cég reklámfotózásait végzi.

Influencer marketing

Bár elcsépeltnek hangzik, de rendkívül hatékony modern marketing megoldásunk. Több, mint 50 influencerrel vagyunk kapcsolatban, a legtöbb ügyfelünk is közülük. Fontos, hogy olyan influencert válasszunk ki céged számára, aki olyan követőtáborral rendelkezik, hogy érték számukra a terméked/szolgáltatásod.

Social Media Marketing

 A vállalkozások 80% egy éven belül abbahagyja a közösségi média marketinget, vagy már abbamaradt a kezdeti lelkesedés, és már csak havonta posztolnak ezt-azt. A legtöbb jobban tenné, ha nem is posztolna semmit, mert a posztokkal csak kárt tesz a cégének. A mi ügyfeleink tarolnak a social média platformokon!

Angyalbefektetés

Van egy remek üzleti ötleted már csak tőkére és marketingre lenne szükséged? Befektetőink csak arra várnak, hogy rátaláljanak egy olyan üzleti ötletre, ahol üzletrészért cserébe be tudnak fektetni és a több évtizeden keresztül kiépített kapcsolatrendszerükkel és tudásukkal segíteni tudják azt.

Nemzetközi piacra lépés

Olyan vállalkozásod van, ahol nem a magyar piac a cél? Vagy esetleg kinőtted a hazai piacot? Nemzetközi kapcsolatainknak és erős angol, német, spanyol, orosz nyelvtudásunknak köszönhetően problémák nélkül, gondatlanul el tudjuk indítani vállalkozásodat a nemzetközi piacon.

Kooperációk kialakítása

 “Minden vállalkozás kétszer annyi bevételt termelne, ha ismerné azokat a lehetséges partnereket, akikkel kooperálni tud”- mondta az egyik befektetőnk. Ezt mi is így gondoljuk! Kapcsolatrendszerünknek köszönhetően olyan embereknek mutatjuk be a terméked, szolgáltatásod, akiket az garantáltan érdekelni fogja.